All changes made to the description and title of this division.

View division | Edit description

Change Division
rada vote 2019-09-12#448

Edited by Святослав

on 2019-11-12 12:06:09

Title

Description

  • Відповідно до [пояснювальної записки](http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=1039-2&skl=10) проект закону має на меті підвищити якість підготовки у комітетах Верховної Ради України законопроектів, які готуються до другого читання.
  • У поданому проекті Закону викладається у новій редакції частина перша статті 116 Регламенту Верховної Ради України, в якій передбачається, що пропозиції та поправки до законопроекту, який готується до другого читання, можуть вноситися лише до того тексту законопроекту (розділів, глав, статей, їх частин, пунктів, речень), який прийнятий Верховною Радою України за основу. Головний комітет може прийняти рішення про врахування внесених пропозицій і поправок до тих структурних частин законопроекту, що не були предметом розгляду у першому читанні, якщо внесення таких пропозицій і поправок зумовлене необхідністю внесення змін до інших законів, виправлень, уточнень, усунення помилок та/або суперечностей у тексті законопроекту, який готується до другого читання.
  • При цьому, зазначену частину розділено на два абзаци, перший стосується змісту внесених пропозицій та поправок до законопроекту, а другий – строків їх внесення