All changes made to the description and title of this division.

View division | Edit description

Change Division
rada vote 2019-10-03#856

Edited by Святослав

on 2019-10-17 09:31:51

Title

Description

  • Відповідно до [пояснювальної записки](http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=1055-1&skl=10), метою проекту Закону є суттєве удосконалення, спрощення і скорочення процедур оренди державного і комунального майна для досягнення прозорості та відкритості процесу передачі в оренду державного та комунального майна.
  • Передача в оренду державного та комунального майна згідно з проектом Закону замість застарілої процедури проведення конкурсу буде здійснюватися шляхом продажу права оренди на майно державної та комунальної власності на електронному аукціоні у електронній торговій системі.
  • Проектом визначено, що аукціон проводиться за наявності заяв на участь в аукціоні не менше, ніж від двох учасників та вважається таким, що відбувся, у разі здійснення на аукціоні не менше одного кроку аукціону.
  • Для участі в аукціоні потенційний орендар подає заяву на участь в аукціоні шляхом заповнення електронної форми в електронній торговій системі, встановленої адміністратором. В той же час, порядок подання заяв на участь в аукціоні встановлюється Кабінетом Міністрів України